Wondernala

NOU – Carte personalizata pentru gemeni si tripleți (0-1 ani)

  • ro
  • en

Fiecare carte are propria poveste!

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou unic, memorabil și plin de emoție! Aceste cărți unice sunt special create și personalizate cu informații, curiozități și evenimente specifice zilei de naștere a persoanei dragi.

Carte nou-născuți

Sărbătorește venirea pe lume a noului membru al familiei cu această carte creată și personalizată special pentru el! Oferă clipe minunate de emoție noilor părinți cu această carte cadou plină de ilustrații frumoase, curiozități și evenimente specifice zilei de naștere a micuțului. Poți personaliza povestea celui mic cu data și locul nașterii, greutatea și lungimea, numele părinților, o dedicație, o poză și multe altele.

Carte adolescenți

Cu ocazia unei noi aniversări, dăruiește un cadou din inimă și arată cu această carte unică și personalizată cât de mult înseamnă pentru tine fericirea celor dragi. Fiecare pagină conține ilustrații cu detalii despre momentul nașterii, curiozități și evenimente importante specifice zilei de naștere a sărbătoriților.

Carte cuplu

Cadoul perfect pentru cupluri! Oferă un cadou romantic și personalizeaza propria ta poveste de dragoste. Contine cele mai importante momente si evenimente din viata voastra.

Carte - Povestea ta

Un cadou special - o carte cu amintiri

Descoperă lucruri interesante despre ziua ta de naștere, semnificația numelui, secretele zodiei, numele tău in hieroglife sau evenimente din anul în care te-ai născut.

Un cadou ideal pentru zile de nastere, cadou de ziua mamei sau a tatalui, cadou de Craciun.

Selectați moneda dvs
EUREuro