Wondernala

NOU – Carte personalizata pentru gemeni si tripleți (0-1 ani)

  • ro
  • en

Fiecare carte are propria poveste!

Surprinde o persoană dragă cu un cadou unic, memorabil și plin de emoție. Cu toții avem o poveste, iar misiunea noastră, la Wondernala, este să creăm povestea de care ai nevoie. Prin aceste cărți personalizate dorim să aducem bucurie în inimile oamenilor, să creăm amintiri și să arătăm cât de uimitori suntem în felul nostru unic.

Wondernala s-a născut dintr-o dorință..

Am creat prima carte din dorința de a oferi un cadou unic unei persoane dragi mie. Un cadou prin care să îmi exprim iubirea și aprecierea față de sora mea. Am vrut o carte cu amintiri, o carte care să fie doar despre ea. Momentul a fost emoționant, a surprins și a stârnit zâmbete și lacrimi, moment în care am decis că aș vrea să împart emoții și fericire cât mai multor persoane.

Fiecare carte este construită atent și individual, conținând informații despre ziua de naștere, curiozități, semnul astrologic, semnificația numelui și multe altele.

Fiecare carte este atent construită individual cu informații despre ziua de naștere, curiozități, semnul astrologic, semnificația numelui și multe altele.

Oferă cadouri personalizate, oferă emoții!

Aceste cadouri, fie că este vorba de cărți sau printuri, ne aduc mai aproape împreună și sunt concepute pentru a face oamenii să se simtă speciali. Și ce poate fi mai special decât o carte care să spună „Sunt făcută doar pentru tine”?

Cadourile personalizate creează o conexiune specială între tine și cel căruia vrei să le oferi. Ele arată că îți pasă cu adevărat, transmite emoție și te ajută să-ți exprimi aprecierea, recunoștința și iubirea față de persoana căruia îi oferi cadoul.

Întrebări frecvente

Cărțile noastre sunt perfecte pentru a fi oferite cu ocazia unei zile de naștere sau ca dar de botez în cazul cărții pentru copii.

Tablourile sau printurile sunt cadouri potrivite pentru toate ocaziile: zile de naștere, cadou de casă nouă, petreceri înainte de nașterea copilului, botez sau, pur și simplu, pentru a face ziua mai frumoasă unui om drag.

Pur și simplu alege produsul dorit! Dacă este un articol personalizat, te rugăm să completezi formularul pentru a personaliza cadoul și, odată ce ești mulțumit de fiecare detaliu, introdu informațiile de plată și dă clic pe butonul de comandă. După ce primești e-mailul de confirmare a comenzii, te poți relaxa și aștepta sosirea cadoului minunat.

Datorită naturii personalizate a produselor noastre, nu putem accepta returnări sau schimburi. De aceea te rugăm să ne contactezi dacă întâmpini vreo problemă cu comanda ta.

 

Dacă nu ești mulțumit de comanda ta nepersonalizată, te rugăm să returnezi produsul în termen de 14 zile de la livrare pentru o rambursare sau un schimb de produs. Articolul trebuie să fie neutilizat, să se afle în ambalajul original și să fie adecvat pentru revânzare. Articolele cumpărate la reducere NU sunt returnabile și rambursabile. Costurile poștale pentru returnarea articolelor către noi nu pot fi rambursate decât dacă demonstrezi că articolul a ajuns la tine defect sau deteriorat.

 

Te rugăm să ne contactezi pentru orice problemă cu comanda ta.

Ne poți contacta cu ușurință prin:
  • Chat cu noi pe webchat messenger
  • Un e-mail trimis direct la hello@wondernala.com
  • Completarea formularului nostru de contact
Echipa noastră îți oferă asistență de luni până vineri, lucrând cât mai eficient pentru a-ți răspunde la toate întrebările. Nu-ți face griji, vom răspunde la fiecare mesaj!
Selectați moneda dvs
EUREuro