Wondernala

NOU – Carte personalizata pentru gemeni si tripleți (0-1 ani)

  • ro
  • en

Retur și livrare

Articole personalizate

Datorită naturii personalizate a produselor noastre, nu putem acceptă returnări sau schimburi. De aceea te rugăm să ne contactezi dacă întâmpini vreo problemă cu comanda.

Articole nepersonalizate

Dacă nu ești mulțumit de comanda ta nepersonalizată, te rugăm să returnezi produsul în termen de 14 zile de la livrare pentru o rambursare sau un schimb de produs. Articolul trebuie să fie neutilizat, să se afle în ambalajul original și să fie adecvat pentru revânzare.

Articole aflate la reducere (SALE)

Articolele cumpărate la reducere NU sunt returnabile și rambursabile. Costurile poștale pentru returnarea articolelor către noi nu pot fi rambursate decât dacă demonstrezi că ai primit articolul defect sau deteriorat.

Expedierea produselor pentru retur

Pentru a returna o comandă, trebuie mai întâi să ne contactezi. Retururile pot fi trimise prin poștă la: Strada Uzinei Nr 161N, Sat Mănăstirea, Comună Crevedia, Județ Dâmbovița, România. Va trebui să suporți plata costurilor de transport cu privire la articolele pe care dorești să le returnezi. Nu vom rambursa costurile de transport. Trebuie să te asiguri că bunurile sunt ambalate corespunzător, astfel încât acestea să nu fie deteriorate în timpul tranzitului. Dacă produsul este găsit deteriorat sau utilizat dincolo de ceea ce a fost menționat aici, este posibil să refuzăm o rambursare.

Livrare produse

Livrăm pe teritoriul României cu Fan Courier și internațional cu Fan Courier sau DHL. Selectează curierul dorit pe site-ul nostru, la plata comenzii. Cărțile și produsele personalizate sunt tipărite doar pe bază de comandă. Fiecare carte este special creată pentru fiecare persoană în parte, de aceea necesită un timp de procesare pentru personalizarea manuală. Timpul de procesare, tipărire și livrare este între 10 și 15 zile lucrătoare, în funcție de numărul de comenzi din perioada respectivă.

Selectați moneda dvs
EUREuro