Wondernala

NOU – Carte personalizata pentru gemeni si tripleți (0-1 ani)

  • ro
  • en

Termeni și condiții

Acești termeni și condiții („Acordul”) stabilesc termenii și condițiile  generale de utilizare de către dumneavoastră a site-ului wondernala.com („Site-ul web” sau „Serviciul”) și a oricăruia dintre produsele și serviciile sale conexe (denumite colectiv „Servicii”). Prezentul Acord este obligatoriu din punct de vedere juridic între dumneavoastră („Utilizator”)  și Pop P Marioara Intreprindere Individuala („noi”, „noi” sau „al nostru”). Dacă încheiați acest acord în numele unei întreprinderi sau al unei alte entități juridice, declarați că aveți autoritatea de a obliga o astfel de entitate la acest acord, caz în care termenii „Utilizator”, „dumneavoastră” sau „al dumneavoastră” se vor referi la o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui acord, nu trebuie să acceptați acest acord și nu puteți accesa și utiliza Site-ul web și Serviciile. Prin accesarea și utilizarea Site-ului web și a Serviciilor, recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord. Recunoașteți că acest Acord este un contract între dumneavoastră și Pop P Marioara Intreprindere Individuala, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dumneavoastră și reglementează utilizarea site-ului și a Serviciilor de către dumneavoastră.

Conturi și apartenență

Dacă creați un cont pe site-ul web, sunteți responsabil pentru menținerea securității contului dumneavoastră și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc în cadrul contului și orice alte acțiuni întreprinse în legătură cu acesta. Este posibil, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm și să revizuim conturi noi înainte de a vă putea conecta și de a începe să utilizați Serviciile. Furnizarea de informații de contact false de orice fel poate duce la închiderea contului dvs. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de acte sau omisiuni din cauza dvs., inclusiv orice daune de orice fel suportate ca urmare a unor astfel de acte sau omisiuni. Este posibil să vă suspendăm, să vă dezactivăm sau să vă ștergem contul (sau orice parte a acestuia) dacă stabilim că ați încălcat orice prevedere a prezentului Acord sau că comportamentul sau conținutul dumneavoastră ar tinde să ne afecteze reputația și bunăvoința.

Facturare și plăți

Plata produselor se va face printr-un procesator de plati securizat. Schimbul de date sensibile și private are loc printr-un canal de comunicare securizat SSL și este criptat și protejat cu semnături digitale, iar Site-ul web și Serviciile sunt, de asemenea, în conformitate cu standardele de vulnerabilitate PCI pentru a crea un mediu cât mai sigur posibil pentru Utilizatori. Ne rezervăm dreptul de a modifica produsele și prețurile produselor în orice moment. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați cu noi. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuată comanda.

Acuratețea informațiilor

Ocazional, pot exista informații pe site-ul web care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu promoțiile și ofertele. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile dacă orice informații de pe Site sau Servicii sunt inexacte în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda). Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile de pe site-ul web, inclusiv, dar fără a se limita la, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată pe site-ul web nu trebuie luată pentru a indica faptul că toate informațiile de pe site-ul web sau servicii au fost modificate sau actualizate.

Drepturi de proprietate intelectuală

„Drepturi de proprietate intelectuală” înseamnă toate drepturile prezente și viitoare conferite prin statut, drept comun sau echitate în legătură cu orice drept de autor și drepturi conexe, mărci comerciale, desene sau modele industriale, brevete, invenții, bunăvoință și dreptul de a da în judecată pentru transfer, drepturile la invenții, drepturile de utilizare și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală, în fiecare caz înregistrate sau neînregistrate și incluzând toate cererile și drepturile de a solicita și de a fi acordate;  drepturile de a revendica prioritate de la, aceste drepturi și toate drepturile sau formele de protecție similare sau echivalente, precum și orice alte rezultate ale activității intelectuale care subzistează sau vor subzise acum sau în viitor în orice parte a lumii. Prezentul Acord nu vă transferă nicio proprietate intelectuală deținută de Pop P Marioara Intreprindere Individuala sau de terți, iar toate drepturile, titlurile și interesele în și către o astfel de proprietate vor rămâne (ca între părți) numai cu Pop P Marioara Intreprindere Individuala. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, graficele și logo-urile utilizate în legătură cu Site-ul și Serviciile, sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Pop P Marioara Intreprindere Individuala sau ale licențiatorilor săi. Alte mărci comerciale, mărci de servicii, grafice și logo-uri utilizate în legătură cu Site-ul web și Serviciile pot fi mărci comerciale ale altor terțe părți. Utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului și a Serviciilor nu vă acordă niciun drept sau licență de a reproduce sau utiliza în alt mod oricare dintre Pop P Marioara Intreprindere Individuala sau mărci comerciale terțe.

Folosirea fotografiilor:

 Cărțile pot fi create cu sau fără fotografii, aspect care nu influențeaza prețul produsului.

În cazul în care clientul dorește inserarea de fotografii, le poate trimite prin canalele descrise în etapele de cumpărare. Deși edităm fotografiile unde e cazul pentru a le folosi la o calitate maximă, responsabilitatea calității generale a fotografiilor aparține în totalitate clientului. De aceea rugăm trimiterea de fotografii cât mai clare, de rezoluție mare, centrate, luminoase.

NICIO FOTOGRAFIE NU ESTE FOLOSITĂ IN AFARA SCOPULUI CREARII CARTII. 

TOATE FOTOGRAFIILE COPIILOR SUNT STERSE AUTOMAT DUPĂ LIVRAREA COMENZILOR.

După livrarea comenzilor, în situația în care primim alte fotografii ale copiilor cu produsele ȘI acordul expres al părintelui / tutorelui, fotografiile pot fi folosite în campanii de marketing. Fotografiile postate benevol de părinte / tutore pe paginile noastre de Facebook / Instagram devin în acest fel publice și fac parte din cele care pot fi folosite în scopuri publicitare.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul Acord sau termenii săi legați de Site-ul web și servicii în orice moment, la discreția noastră. Când vom face acest lucru, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. De asemenea, vă putem notifica în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin informațiile de contact pe care le-ați furnizat.

O versiune actualizată a prezentului Acord va intra în vigoare imediat după publicarea Acordului revizuit, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea în continuare a site-ului web și a Serviciilor după data intrării în vigoare a Acordului revizuit (sau a unui alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dumneavoastră pentru aceste modificări.

Acceptarea acestor termeni

Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin accesarea și utilizarea Site-ului web și a Serviciilor sunteți de acord să respectați prezentul Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Site-ul web și Serviciile.

Selectați moneda dvs
EUREuro